Heineken Silver

Heineken Silver launch HoReCa promoció

Így hoztuk meg a Z generációt kedvét, hogy kipróbálják az új Heineken Silvert

Megnézem Megnézem
Heineken

Heineken 150 BTL kampány

Így segítettünk a Heineken 150. szülinapját különlegessé tenni

Megnézem Megnézem
Immocto

Immocto márkaépítés

Így építettük fel az Immocto ingatlankezelő brandet

Megnézem Megnézem

Szolgáltatásaink

Teljes körű szolgáltatás nyújtó reklámügynökség vagyunk márkaélmény fókusszal.

Abban hiszünk, hogy egy jó marketing stratégia összehangolja a kommunikációs csatornákat, egyesíti a kampányeszközöket, és egy olyan rendszert hoz létre, amely hatékonyan tudja megszólítani a célközönséget, ezzel elősegítve a márka üzleti céljait.

Az elmúlt években számos projekten volt szerencsénk együtt dolgozni partnereinkkel, ahol cégünk stratégiai gondolkodása segítette ügyfeleinket megvalósítani üzleti terveiket.

Szolgáltatások

Brand stratégia

Brand purpose

Digitális stratégia

Social media stratégia és menedzsment

Egy jól eltalált headline, egy különösen ötletes kulcsvizuál, vagy egy formabontó installáció mind arra hivatott, hogy kiemelje a márkát a tömegből, és ráirányítsa a figyelmet az üzenetünkre.

A Dominonál folyamatosan azon vagyunk, hogy lelépjünk a járt útról, hogy így egyedi megoldásaink emlékezetes pillanatokat szerezhessenek a fogyasztóknak.

Szolgáltatások

Kreatív koncepció

Animációk készítése

TVC forgatás

Kreatív fotózás

A kreatív design kelti életre a stratégiát: egy jól megrajzolt kulcsvizuál érzelmet vált ki a fogyasztóból, magával ragadja, és cselekvésre ösztönzi.

Designer csapatunk célja, hogy egyedi, szemet gyönyörködtető, a márka kommunikációjához illeszkedő design megoldásokat valósítson meg, amelyek megfogják a célközönséget, hogy az adott márka örökre az emlékeztükbe égjen.

Szolgáltatások

Arculattervezés

Logó tervezés

Web design

POS anyagok tervezése

Egyedi installációk
tervezése

3D tervezés

Legyen szó TVC-ről, egyedi installációról, rendezvényről, vagy akár egy hostess promócióról, a legfontosabb, hogy megragadjuk a célközönségünk figyelmét, és egy olyan pozitív élményt adjunk nekik, amelyet hosszú távon is a márkával kapcsolnak majd össze.

Reklámügynökségként törekszünk arra, hogy kampányainkkal a márkák egyediségét olyan formabontó módokon mutassuk be, amik garantáltan hatást váltanak ki a fogyasztókból.

Szolgáltatások

BTL aktivitás

Hostess promóció

Fesztivál megjelenések

Rendezvényszervezés

Employer branding